Helmikahvila avaa ravintolasalinsa asiakkaille 1.6. alkaen ja noudattaa hallituksen asettamia asetuksia ja ohjeita erityistä tarkkuutta noudattaen.

Ohessa toimintatavat, joilla varmistamme sekä asiakkaan turvallisen vierailun että henkilökunnan turvallisen työskentelyn ravintolassa. Asiakaspaikkoja on puolet (32) normaalista (64) määrästä ja niiden täyttyessä voi lounaan ostaa vain mukaansa.

Ravintolasaliin ei voi jäädä odottamaan istumapaikan vapautumista. Ruuhkautumisen estämiseksi tulee asiakkaan jonottaa ulkona, jos kahden metrin turvaväli ei toteudu.
Henkilökunta annostelee ruuan ja juoman asiakkaalle.
Suosittelemme lähimaksun käyttöä.

Mitä edellytämme asiakkaalta?

  • ravintolaan ei tule saapua flunssaisena
  • kädet on puhdistettava hyvin ravintolaan tullessa
  • kahden metrin turvaväliä toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan tulee noudattaa
  • jokaisella ravintolaan jäävällä asiakkaalla tulee olla istumapaikka
  • pöytiin ei saa lisätä asiakaspaikkoja muista pöydista

Helmikahvilan henkilökunta

  • noudattaa työssään erityisen tarkkaa hygieniaa kaikissa työvaiheissa
  • työskentelee vain terveenä
  • noudattaa annettua turvaväliä asiakkaisiin
  • toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!