MAANANTAI 4.5. 
Broilerinrintaa sitruuna-keermakastikkeessa L;G
Riisiä M,G
Paahdettuja vihanneksia L,G
Päärynä-kinuskirahkaa L, g

TIISTAI 5.5.
Naudanlihapyöryköitä ja dijonkastiketta L, G
Keitinperunaa L, G
Broileri-nuudeliwokki ‘red curry’ L
Höyrytettyjä vihanneksia  L, G
Mustikkahyve

KESKIVIIKKO 6.5.
Jauhelihalasagnea L 
Talon kasvispihvit ja ruohosipulikastiketta L, G
Paahtoperunaa L,G
Lämmin kasvislisäke L,G
Tuorepuuroa L
 
TORSTAI 7.5. 
Silakkapihvit ja remouladekastike L 
Makkarakastike L, G
Perunasosetta L, G
Uunipunajuuria ja vuohenjuustoa L, G
Pannaria, kermaa ja hilloa L (saatavilla G)

TORSTAI 8.5.
Kanatortillat ja tomaatti-basilikasalsaa L
Kasvistortillat ja jogurtticrème L
Nachoja ja salsaa
Riistakiusausta L, G
Talon leivonnainen L