Ma 4.5.
Broilerinrintaa sitruuna-kermakastikkeessa L,G
Riisiä M,G
Paahdettuja vihanneksia L,G
Päärynä-kinuskirahkaa L,G

Ti 5.5.
Naudanlihapyöryköitä ja dijonkastiketta L,G
Keitinperunaa M,G
Broiler-nuudeliwok “red curry” L,G
Höyrytettyjä vihanneksia L,G
Mustikkahyve L

Ke 6.5.
Jauhelihalasagnea L
Talon kasvispihvit ja ruohosipulikastiketta L,G
Paahtoperunaa L,G
Lämmin kasvislisäke L,G
Tuorepuuroa L

To 7.5.
Silakkapihvit ja remouladekastiketta L
Makkarakastike L,G
Perunasosetta L,G
Uunipunajuuria ja vuohenjuustoa L,G
Pannaria, kermaa ja hilloa L (saatavilla G)

Pe 8.5.
Kanatortillat ja tomaatti-basilikasalsaa L
Kasvistortillat ja jogurtticreme L
Nachoja ja salsaa
Riistakiusausta L,G
Talon leivonnainen L